Nongshim RedForce – Fredit BRION 26/6, odds, stream, speltips

Nongshim RedForce
vs
Fredit BRION
21-06-26 11:00 LCK
Fredit BRION
Bästa matchoddsen
1 1.36
2 3.20
Vinstchans
Odds för Nongshim RedForce - Fredit BRION
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-26 07:44:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Nongshim RedForce – Fredit BRION i LCK

Med matchstart 11:00 så spelades matchen i LCK mellan Nongshim RedForce och Fredit BRION, den 26 juni.

De bästa oddsen inför Nongshim RedForce - Fredit BRION

Inför matchen mellan Nongshim RedForce och Fredit BRION i LCK så var Nongshim RedForce spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Nongshim RedForce hittade du hos Unibet till 1.36 gånger pengarna. Favoriten Nongshim RedForce kunde du i snitt spela på till oddset 3,10 gånger pengarna som vinnare hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Betway gav det högsta odds på Fredit BRION, som var nederlagstippade mot Nongshim RedForce, till 3.20 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Fredit BRION gick vinnande ur detta möte till oddset 1,33 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Nongshim RedForce - Fredit BRION i Champions League till gånger pengarna. Inför matchstart mellan Nongshim RedForce och Fredit BRION så gav de 2 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Nongshim RedForce

Nongshim RedForce hemmafacit så här långt i LCK är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Nongshim RedForce har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan så har Nongshim RedForce under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har Nongshim RedForce därmed 0,00 poäng per match.

I LCK har Nongshim RedForce denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Detta innebär att Nongshim RedForce har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Fredit BRION

På hemmaplan har Fredit BRION fått ihop 0 poäng i LCK denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att Fredit BRION har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Fredit BRION i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i LCK. Så här långt så har Fredit BRION därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Fredit BRION har på 0 spelade matcher i LCK tagit 0 poäng denna säsongen. Fredit BRION har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Nongshim RedForce - Fredit BRION

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nongshim RedForce och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Fredit BRION på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.