NoPing e-sports – Infinity Esports 23/6, odds, streaming, speltips

NoPing e-sports
vs
Infinity Esports
Infinity Esports
Bästa matchoddsen
1 1.04
2 9.00
Vinstchans
Odds för NoPing e-sports - Infinity Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-21 10:30:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

NoPing e-sports – Infinity Esports i The International SA Qual.

NoPing e-sports och Infinity Esports möttes den 21-06-23 med matchstart 21:00 i The International SA Qual..

Oddsen inför NoPing e-sports - Infinity Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i The International SA Qual. mellan NoPing e-sports och Infinity Esports så var NoPing e-sports oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.04 gånger pengarna på NoPing e-sports som vinnare. Att NoPing e-sports skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 9,00 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Oddset på nederlagstippade Infinity Esports låg som högst på 9.00 hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,04 att Infinity Esports skulle vinna matchen.

Ett spel på krysset mellan NoPing e-sports och Infinity Esports gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan NoPing e-sports - Infinity Esports.

Poängfacit NoPing e-sports

Hemmalaget NoPing e-sports har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

NoPing e-sports har ett bortafacit under säsongen i The International SA Qual. med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta gör att NoPing e-sports har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

NoPing e-sports har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. NoPing e-sports har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Infinity Esports

Infinity Esports facit så här långt är 0 inspelade poäng i The International SA Qual. på 0 hemmamatcher. Detta innebär att NoPing e-sports i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Infinity Esports har ett facit med 0 poäng i The International SA Qual. på 0 spelade bortamatcher. Detta gör att NoPing e-sports har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Infinity Esports har på 0 spelade matcher i The International SA Qual. tagit 0 poäng denna säsongen. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för NoPing e-sports - Infinity Esports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för NoPing e-sports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Infinity Esports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.