Oh My God – Victory Five 25/2, odds, stream, speltips

Oh My God
vs
Victory Five
21-02-25 09:00 LPL
Victory Five
Bästa matchoddsen
1 2.90
2 1.38
Vinstchans
Odds för Oh My God - Victory Five
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-23 15:21:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Oh My God – Victory Five i LPL

Den 21-02-25 så spelades mötet mellan Oh My God – Victory Five i LPL, med matchstart klockan 09:00.

Oddsen inför Oh My God - Victory Five

Kikade vi på oddsen inför mötet i LPL mellan Oh My God och Victory Five så var Victory Five oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.38 gånger pengarna på Victory Five som vinnare. Victory Five var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,90 gånger pengarna.

Oddset på nederlagstippade Oh My God låg som högst på 2.90 hos Unibet. Nederlagstippade Oh My God var som sagt ingen favorit i mötet mot Victory Five och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,38.

Ett kryss mellan Oh My God och Victory Five gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Oh My God - Victory Five skulle kryssa matchen.

Poängfacit Oh My God

Oh My God har tagit 0 poäng så här långt i LPL på 0 spelade matcher. Detta innebär att Oh My God i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har Oh My God facit så här långt på 0 matcher i LPL. Detta gör att Oh My God har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Oh My God har spelat denna säsong i LPL så har laget tagit 0 poäng. Det gör att Oh My God har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Victory Five

Victory Five har ett hemmafacit i LPL spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Victory Five ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Victory Five i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i LPL. Detta innebär att Victory Five har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Victory Five har på 0 spelade matcher i LPL tagit 0 poäng denna säsongen. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Oh My God - Victory Five

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Oh My God har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Victory Five har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.