Phoenix Gaming – Dragon 26/2, odds, livestream, speltips

Phoenix Gaming
vs
Dragon
Dragon
Bästa matchoddsen
1 1.25
2 3.50
Vinstchans
Odds för Phoenix Gaming - Dragon
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-09 05:16:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Phoenix Gaming – Dragon den 26/2

Phoenix Gaming möter Dragon fredagen den 26/2 i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen med matchstart klockan 05:00.

Phoenix Gaming - Dragon speltips

Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta del av våra betting tips på Phoenix Gaming - Dragon, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska satsa eller inte. Betting tips på andra matcher än Phoenix Gaming - Dragon hittar du i menyn under ”speltips”.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till Phoenix Gaming. Är du intresserad av att betta på Phoenix Gaming så ger Unibet det mest fördelaktiga bettet till 1.25 gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade Dragon utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos Unibet som just nu ger det bästa och högsta oddset till 3.50 gånger pengarna.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen och betta på Phoenix Gaming - Dragon

På denna sida listar vi oddsen på olika bettyper från flera bettingsidor så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Phoenix Gaming och Dragon.