Portugal – Chile 28/6, odds, speltips, streaming

Portugal
vs
Chile
0 – 3 2017-06-28 21:00 Confederations Cup
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Portugal – Chile
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1250 kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2017-06-28 17:52:37. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Den första semifinalen av Confederations Cup spelas mellan ettan i grupp A, Portugal, och tvåan i grupp B, Chile. Portugal vann sin grupp efter två vinster och ett kryss, medan Chile vann en och kryssade två gånger. Vårt speltips blir en 1:a. Portugal vinner till oddset 2,30 hos Bet365.

Portugal jobbar sig successivt in i turneringen

Tredje gången gillt, brukar man ju säga. Lite så var det i gruppspelet för Portugals del. Den första matchen mot Mexiko slutade med ett kryss efter 2-2, där Quaresma och Soares stod för de portugisiska målen. Det följdes av en 1-0-seger mot värdnationen Ryssland och Ronaldo blev ende målskytt. När gruppen skulle avgöras på lördagen var det Nya Zeeland som stod för motståndet. Utan att förta sig kunde Portugal vinna med 0-4. Ronaldo nätade på en straff efter en dryg halvtimme, och Bernardo Silva fyllde på med 0-2 bara minuter senare. I matchens slutskede gjorde Andre Silva 0-3 och just som klockan tickade upp mot 90 spelade minuter petade Nani in 0-4. Gott om spelare med näsa för mål – en av anledningarna till att vårt speltips blir vad det blir.

Chile vann den inledande matchen, men har sedan två kryss

Chile gjorde precis tvärt om. Deras 0-2 mot Kamerun, där Arturo Vidal och Eduardo Vargas avgjorde med två sena mål, följdes upp av ett kryss mot Tyskland. En tidig ledning genom Alexis Sanchez redan i den sjätte matchminuten kvitterades av Tyskland och Lars Stindl när första halvlek närmade sig sitt slut, och 1-1 blev också slutresultatet. I den avslutande omgången mot Australien kändes det som att Chile skulle ta hem segern hyfsat komfortabelt, men det var istället James Troisi som kunde ge bortalaget ledningen i slutskedet av den första halvleken. Först med drygt 20 minuter kvar av matchen kvitterade Martin Rodriguez och fastställde slutresultatet 1-1. Chile var dock det lag som skapade mest, och 7 skott på mål jämfört med två för Australien kunde ha inneburit andra siffror.

”Pitbull” riskerar att missa i Chile, medan Portugal saknar ett par spelare

Chile fortsätter skapa mycket, men problemet har varit att chanserna inte har förvaltats riktigt. Det finns spelare som är riktigt vassa avslutare, men precisionen har inte riktigt funnits där. I Portugal finns naturligtvis Cristiano Ronaldo, som mycket väl skulle kunna avgöra på egen hand. Han lär dock få gott om uppvaktning av ett aggressivt Chile. Därför är det faktum att portugiserna har många spelare som registrerats i målprotokollet en sak som vi tror väger över till deras fördel. De gör gott om mål. Viktige backen Gary Medel har dessutom drabbats av muskelskada och riskerar att missa matchen. ”Pitbull” har dock visat tidigare att han kan bita ihop när det gäller. I Portugal är både Soares och Bernardo Silva på skadelistan och Pepe avstängd i semifinalen. Det finns dock fullgoda ersättare i form av Nelson Semedo och Sporting-yttern Martins.

Speltips – ett mer effektivt Portugal slår Chile

Portugal har varit mer effektiva än vad Chile har varit. De har förvisso ett par skador som stör, men det finns gott om ersättare med hög kvalitet. Vi tror att Chile får se sig besegrade av de regerande Europamästarna, och vårt speltips blir en 1:a. Hos Bet365 får vi 2,30 gånger pengarna.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2017-06-27 06:08:29

Matchen är tippad av

Portugal - Chile odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Confederations Cup mellan Portugal och Chile så höll spelbolagen Portugal som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 2.55 hos Bethard.

Chile vann det föregåendet mötet mot Portugal

Chile vann matchen mot Portugal med resultatet 3-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Confederations Cup