Quincy Crew – 4 Zoomers 6/5, odds, livestream, speltips

Quincy Crew
vs
4 Zoomers
4 Zoomers
Odds för Quincy Crew - 4 Zoomers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-06 14:47:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Quincy Crew – 4 Zoomers i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen

Matchen spelades i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen mellan Quincy Crew och 4 Zoomers. Mötets matchstart var 22:00 den 6 maj.

De bästa oddsen inför Quincy Crew - 4 Zoomers

På matchen i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen mellan Quincy Crew och 4 Zoomers så höll spelbolagen Quincy Crew som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.21 hos Bethard. I vår oddsjämförelse så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 4,14 på att Quincy Crew skulle vinna matchen.

Bethard gav det högsta odds på 4 Zoomers, som var nederlagstippade mot Quincy Crew, till 4.25 gånger pengarna. Nederlagstippade 4 Zoomers var som sagt ingen favorit i mötet mot Quincy Crew och i snitt gav ett spel hos de 5 spelbolagen ovan oddset 1,20.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Quincy Crew - 4 Zoomers i Champions League till gånger pengarna. Snittoddet hos de 5 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Quincy Crew

Quincy Crew har på hemmaplan i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. På hemmaplan har Quincy Crew ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Quincy Crew ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att Quincy Crew har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På 0 spelade matcher så har Quincy Crew håvat in 0 poäng under säsongen i event. Quincy Crew har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit 4 Zoomers

4 Zoomers har ett hemmafacit i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

0 poäng har 4 Zoomers i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen. Detta gör att Quincy Crew har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher 4 Zoomers har spelat i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen under säsong så har laget håvat in 0 poäng. 4 Zoomers har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Quincy Crew - 4 Zoomers

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Quincy Crew och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för 4 Zoomers på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.