RED Canids – Vorax Liberty 25/7, odds, speltips, streaming

RED Canids
vs
Vorax Liberty
21-07-25 17:00 CBLOL
Vorax Liberty
Bästa matchoddsen
2 1.55
Vinstchans
Odds för RED Canids - Vorax Liberty
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-25 15:11:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo RED Canids – Vorax Liberty i 25 juli

Matchen spelades i CBLOL mellan RED Canids och Vorax Liberty. Mötets matchstart var 17:00 den 25 juli.

De bästa & högsta oddsen inför RED Canids - Vorax Liberty

Inför matchen mellan RED Canids och Vorax Liberty i CBLOL så var Vorax Liberty spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Vorax Liberty hittade du hos Unibet till 1.55 gånger pengarna. Att Vorax Liberty skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,68 hos de 4 spelbolagen i listan ovan.

RED Canids var spelbolagens under dog i mötet mot Vorax Liberty i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till RED Canids gav Bethard till oddset 2.85. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 4 spelbolagen i snitt oddset 1,45 på RED Canids som vinnare.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan RED Canids och Vorax Liberty till det högsta oddset hos . Snittoddet hos de 4 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit RED Canids

På 0 spelade matcher har RED Canids nu 0 insamlade poäng i event. På hemmaplan har RED Canids ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har RED Canids under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Detta innebär att RED Canids har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har RED Canids än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. RED Canids har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Vorax Liberty

Vorax Liberty har denna säsongen i CBLOL tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Vorax Liberty ett snitt på 0 poäng per match.

Vorax Liberty har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i CBLOL på 0 spelade matcher. Så här långt så har Vorax Liberty därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Vorax Liberty spelat in 0 poäng denna säsong i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för RED Canids - Vorax Liberty

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för RED Canids och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Vorax Liberty på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.