Saigon Buffalo – CERBERUS Esports 10/4, odds, streaming, speltips

Saigon Buffalo
vs
CERBERUS Esports
21-04-10 10:00 VCS
CERBERUS Esports
Bästa matchoddsen
1 1.57
2 2.37
Vinstchans
Odds för Saigon Buffalo - CERBERUS Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
SpeedyBet
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kronor
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-04-09 12:40:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Saigon Buffalo – CERBERUS Esports i VCS

Matchen spelades i VCS mellan Saigon Buffalo och CERBERUS Esports. Mötets matchstart var 10:00 den 10 april.

Oddsen inför Saigon Buffalo - CERBERUS Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i VCS mellan Saigon Buffalo och CERBERUS Esports så var Saigon Buffalo oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.57 gånger pengarna på Saigon Buffalo som vinnare. Favoriten Saigon Buffalo kunde du i snitt spela på till oddset 2,23 gånger pengarna som vinnare hos de 7 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett spel på CERBERUS Esports, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.37 gånger pengarna hos bet365. I snitt så kunde du spela på att CERBERUS Esports gick vinnande ur detta möte till oddset 1,52 gånger pengarna, hos de 7 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Saigon Buffalo och CERBERUS Esports, till gånger pengarna. Snittoddet hos de 7 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Saigon Buffalo

På hemmaplan har Saigon Buffalo samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i VCS. På hemmaplan har Saigon Buffalo ett snitt på 0 poäng per match.

Saigon Buffalo har ett bortafacit i VCS med 0 poäng på 0 spelade matcher. Så här långt har Saigon Buffalo ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Saigon Buffalo har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Saigon Buffalo har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit CERBERUS Esports

CERBERUS Esports har ett facit i VCS där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. CERBERUS Esports har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong i VCS har CERBERUS Esports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan så har CERBERUS Esports därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

CERBERUS Esports har i VCS 0 poäng på 0 matcher totalt. CERBERUS Esports har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Saigon Buffalo - CERBERUS Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Saigon Buffalo och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för CERBERUS Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.