simply TOOBASED – D2 Hustlers 30/6, odds, live stream, speltips

simply TOOBASED
vs
D2 Hustlers
D2 Hustlers
Bästa matchoddsen
1 2.10
2 1.66
Vinstchans
Odds för simply TOOBASED - D2 Hustlers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-30 21:47:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Simply TOOBASED – D2 Hustlers matchstart 30 juni

Simply TOOBASED och D2 Hustlers möttes i The International NA Qual. den 30/6 med matchstart 22:00.

1X2-oddsen på simply TOOBASED - D2 Hustlers

Kikade vi på oddsen inför mötet i The International NA Qual. mellan simply TOOBASED och D2 Hustlers så var D2 Hustlers oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.66 gånger pengarna på D2 Hustlers som vinnare. D2 Hustlers var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,10 gånger pengarna.

Ett spel på simply TOOBASED, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.10 gånger pengarna hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,66 gånger pengarna på simply TOOBASED som vinnare.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan simply TOOBASED och D2 Hustlers till det högsta oddset hos . De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit simply TOOBASED

På hemmaplan har simply TOOBASED samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i The International NA Qual.. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På 0 spelade matcher har simply TOOBASED denna säsong i The International NA Qual. tagit 0 poäng. På bortaplan har simply TOOBASED därmed 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher simply TOOBASED har spelat denna säsong i The International NA Qual. så har laget tagit 0 poäng. Detta innebär att simply TOOBASED har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit D2 Hustlers

D2 Hustlers har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i The International NA Qual.. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Simply TOOBASED har ett facit på bortaplan denna säsong i The International NA Qual. med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så här långt så har D2 Hustlers därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

I The International NA Qual. har D2 Hustlers under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för simply TOOBASED - D2 Hustlers

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för simply TOOBASED har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. D2 Hustlers har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.