Southampton – Liverpool 6/4, odds, speltips, streaming

Southampton
vs
Liverpool
2019-04-06 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Southampton – Liverpool
Matchfakta och matchinfo

Avspark 04-06-2019 16:00

Matchen mellan Southampton – Liverpool spelas den 6 april i Premier League, med avspark vid klockan 16:00.

Southampton – Liverpool speltips

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram speltips som du kan lägga ett spel på. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska satsar på vårt Southampton-Liverpool speltips. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett spel på någon annan match än Southampton-Liverpool.

Liverpool vann med 3-0 senast mot Southampton

Den 22/9 spelades det senaste mötet mellan Southampton och Liverpool i Premier League, under denna säsongen, och då var det Liverpool som vann matchen med 3 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

På hemmaplan har Southampton gjort 3 mål i Premier League, vilket innebär att Southampton har ett snitt på 0,75 gjorda mål per match. I Premier League har Southampton släppt in 7 mål på hemmaplan denna säsongen.

Liverpool har ett facit med 1,60 gjorda bortamål i Premier League på de 5 bortamatcher man spelat under säsongen. Bortalaget Liverpool har i genomsnitt släppt in 0,60 mål per bortamatch i Premier League.

Under denna säsongen i Premier League har Southampton gjort totalt 6 mål på 9 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 0,67 mål per match. Southampton har under säsongen släppt in totalt 14 mål i ligan på de 9 matcher som spelats.

Bortalaget Liverpool har under säsongen i Premier League totalt gjort 16 mål i de 9 matcher som man har spelat. Det innebär att Liverpool har ett snitt på 1,78 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Liverpool släppt in totalt 3 mål. Detta innebär att Liverpool har ett målsnitt på 0,33 insläppta mål totalt under de 9 matcher som spelats under säsongen i Premier League.