Spacestation Gaming – Parabellum Esports 14/5, odds, livestream, speltips

Spacestation Gaming
vs
Parabellum Esports
21-05-14 17:30 Six Invitational
Parabellum Esports
Bästa matchoddsen
1 1.17
2 4.50
Vinstchans
Odds för Spacestation Gaming - Parabellum Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 17:44:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Spacestation Gaming – Parabellum Esports i Six Invitational

Mötet i Six Invitational mellan Spacestation Gaming och Parabellum Esports spelades den 14/5 matchstart med start kl. 17:30.

De bästa & högsta oddsen inför Spacestation Gaming - Parabellum Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i Six Invitational mellan Spacestation Gaming och Parabellum Esports så var Spacestation Gaming oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.17 gånger pengarna på Spacestation Gaming som vinnare. I snitt så gav 1 spelsidor oddset 4,50 på att favoriten Spacestation Gaming skulle utgå med seger.

Parabellum Esports var underdogs mot Spacestation Gaming och det högsta oddset på nederlagstippade Parabellum Esports kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 4.50 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,17 att Parabellum Esports skulle vinna matchen.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Spacestation Gaming och Parabellum Esports kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Att Spacestation Gaming och Parabellum Esports skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Spacestation Gaming

Spacestation Gaming har tagit 0 poäng så här långt i Six Invitational på 0 spelade matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

0 poäng har Spacestation Gaming facit så här långt på 0 matcher i Six Invitational. I Six Invitational har Spacestation Gaming med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Spacestation Gaming än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Parabellum Esports

Parabellum Esports har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Six Invitational. Detta innebär att Parabellum Esports har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har Parabellum Esports under säsong tagit 0 poäng i event. Detta innebär att Parabellum Esports har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

0 poäng har Parabellum Esports tagit i Six Invitational under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Detta gör att Parabellum Esports har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Spacestation Gaming - Parabellum Esports

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Spacestation Gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Parabellum Esports.