Sverige – Elfenbenskusten 15/1, odds, speltips, stream

Bästa matchoddsen
1 4.50
X 3.70
2 1.85
Vinstchans
Odds för Sverige - Elfenbenskusten
1-X-2 - Vinnare
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Expekt
Paf
Bonuserbjudande 99 free spins
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
William Hill

Oddsen uppdaterades 2015-01-15 17:11:51. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Sverige mötte Elfenbenskusten den 15-01-15

Matchen som spelades i Träningslandskamp mellan Sverige vs Elfenbenskusten hade avspark klockan 18:30, den 15-01-15.

De bästa & högsta oddsen inför Sverige - Elfenbenskusten

Kikade vi på oddsen inför mötet i Träningslandskamp mellan Sverige och Elfenbenskusten så var Elfenbenskusten oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Expekt gav då det högsta oddset till 1.85 gånger pengarna på Elfenbenskusten som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till Elfenbenskusten på 4,13 gånger pengarna, hos de 5 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Sverige var underdogs mot Elfenbenskusten och det högsta oddset på nederlagstippade Sverige kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 4.50 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Sverige gick vinnande ur detta möte till oddset 1,77 gånger pengarna, hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Sverige och Elfenbenskusten kunde du betta på hos Unibet till intressanta 3.70 gånger pengarna. Inför avspark mellan Sverige och Elfenbenskusten så gav de 5 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 3,56 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Sverige

Sverige har tagit 0 poäng så här långt i Träningslandskamp på 0 spelade matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Sverige ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Sverige tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Sverige ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

I Träningslandskamp har Sverige denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Sverige har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Elfenbenskusten

Elfenbenskusten facit så här långt är 0 inspelade poäng i Träningslandskamp på 0 hemmamatcher. Detta innebär att Sverige i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Sverige har ett facit på bortaplan denna säsong i Träningslandskamp med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta innebär att Elfenbenskusten har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

0 poäng har Elfenbenskusten tagit i Träningslandskamp under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Elfenbenskusten har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Sverige - Elfenbenskusten

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Sverige har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Elfenbenskusten har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.