Tadcaster Albion – Chester 16/9, odds, speltips, livestream

100 kr riskfritt spel på Tadcaster Albion vs Chester!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Omröstning

Du kan inte längre rösta på matchen mellan Tadcaster Albion - Chester. Se resultatet från omröstningen nedan.

Tadcaster Albion - Chester

No ratings yet

1 0
X 0
2 0
Bästa matchoddsen
1 10.00
X 6.50
2 1.30
Vinstchans
Matchfakta och matchinfo

Så spelades Tadcaster Albion – Chester i FA-cupen

Matchen som spelades i FA-cupen mellan Tadcaster Albion vs Chester hade avspark klockan 13:30, den 23-09-16.

1X2-oddsen på Tadcaster Albion - Chester

På matchen i FA-cupen mellan Tadcaster Albion och Chester så höll spelbolagen Chester som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.30 hos Betsson. Favoriten Chester kunde du i snitt spela på till oddset 8,25 gånger pengarna som vinnare hos de 8 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Tadcaster Albion var nederlagstippade i mötet mot Chester och det högsta oddset på Tadcaster Albion som vinnare hittade du hos NordicBet till oddset 10.00. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 8 spelbolagen i snitt oddset 1,27 på Tadcaster Albion som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Tadcaster Albion och Chester gav som högst 6.50 inför matchen och som du hittade hos betway. Snittoddet hos de 8 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 5,25 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Tadcaster Albion

På 0 spelade matcher har Tadcaster Albion nu 0 insamlade poäng i event. Tadcaster Albion har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Tadcaster Albion har ett bortafacit i FA-cupen med 0 poäng på 0 spelade matcher. Och detta gör att Tadcaster Albion har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Under säsongen i FA-cupen så har Tadcaster Albion spelat in 0 poäng på 0 matcher. Tadcaster Albion har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Chester

På hemmaplan har Chester fått ihop 0 poäng i FA-cupen denna säsong på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Chester har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i FA-cupen på 0 spelade matcher. På bortaplan så har Chester därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Denna säsong har Chester i FA-cupen håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Chester har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Tadcaster Albion - Chester

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Tadcaster Albion, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Chester.