Team Aster – Invictus Gaming 17/5, odds, speltips, stream

Team Aster
vs
Invictus
21-05-17 09:00 i-League
Invictus
Bästa matchoddsen
1 1.65
2 2.15
Vinstchans
Odds för Team Aster - Invictus Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 08:29:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Aster – Invictus Gaming i i-League

Team Aster och Invictus Gaming möttes den 21-05-17 med matchstart 09:00 i i-League.

De bästa oddsen inför Team Aster - Invictus Gaming

På matchen i i-League mellan Team Aster och Invictus Gaming så höll spelbolagen Team Aster som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.65 hos Unibet. I snitt låg oddset på en vinst till Team Aster på 2,15 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

2.15 var det högsta oddset på nederlagstippade Invictus Gaming som vinnare i mötet mot Team Aster. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Nederlagstippade Invictus Gaming var som sagt ingen favorit i mötet mot Team Aster och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,65.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Team Aster och Invictus Gaming hittade du hos till oddset . Att Team Aster - Invictus Gaming skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Team Aster

På hemmaplan har Team Aster samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i i-League. På hemmaplan har Team Aster ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Team Aster ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att Team Aster har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I i-League har Team Aster denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Per match har Team Aster ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Invictus Gaming

Invictus Gaming har denna säsongen i i-League tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Hemma har Invictus Gaming ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Team Aster har ett facit på bortaplan denna säsong i i-League med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan så har Invictus Gaming därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Denna säsong har Invictus Gaming i i-League håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Per spelad match har Invictus Gaming ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Team Aster - Invictus Gaming

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Aster och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Invictus Gaming på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.