Team Aster – ViCi Gaming 18/5, odds, speltips, stream

Team Aster
vs
ViCi
21-05-18 06:00 i-League
ViCi
Bästa matchoddsen
1 2.05
2 1.70
Vinstchans
Odds för Team Aster - ViCi Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 04:07:00. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Aster – ViCi Gaming i 18 maj

Matchen mellan Team Aster och ViCi Gaming i i-League spelades den 18/5 med matchstart kl. 06:00.

Oddsen inför Team Aster - ViCi Gaming

Inför matchen mellan Team Aster och ViCi Gaming i i-League så var ViCi Gaming spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på ViCi Gaming hittade du hos Unibet till 1.70 gånger pengarna. Att ViCi Gaming skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,05 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Team Aster var underdogs mot ViCi Gaming och det högsta oddset på nederlagstippade Team Aster kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.05 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,70 att Team Aster skulle vinna matchen.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Team Aster och ViCi Gaming hittade du hos till oddset . Att Team Aster och ViCi Gaming skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Team Aster

Hemmalaget Team Aster har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På 0 spelade matcher har Team Aster denna säsong i i-League tagit 0 poäng. På bortaplan har Team Aster därmed 0,00 poäng per match.

I i-League har Team Aster denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit ViCi Gaming

ViCi Gaming har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i i-League. Detta innebär att Team Aster i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På 0 matcher har ViCi Gaming under säsong tagit 0 poäng i event. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Denna säsong har ViCi Gaming i i-League håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. ViCi Gaming har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Team Aster - ViCi Gaming

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team Aster har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. ViCi Gaming har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.