Team Empire – Winstrike Team 23/11, odds, speltips, stream

Team Empire
vs
Winstrike
20-11-23 16:00 EPIC League Div. 2
Winstrike
Bästa matchoddsen
1 2.25
2 1.60
Vinstchans
Odds för Team Empire - Winstrike Team
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-11-23 16:24:03. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Team Empire – Winstrike Team i EPIC League Div. 2

Matchen spelades i EPIC League Div. 2 mellan Team Empire och Winstrike Team. Mötets matchstart var 16:00 den 23 november.

Oddsen inför Team Empire - Winstrike Team

Kikade vi på oddsen inför mötet i EPIC League Div. 2 mellan Team Empire och Winstrike Team så var Winstrike Team oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.60 gånger pengarna på Winstrike Team som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 2,25 på att Winstrike Team skulle vinna matchen.

Team Empire var nederlagstippade i mötet mot Winstrike Team och det högsta oddset på Team Empire som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.25. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,60 på Team Empire som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Team Empire och Winstrike Team gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Att Team Empire - Winstrike Team skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Team Empire

Team Empire har på hemmaplan i EPIC League Div. 2 spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Team Empire ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Team Empire har ett bortafacit under säsongen i EPIC League Div. 2 med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan så har Team Empire därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de 0 matcher Team Empire har spelat denna säsong i EPIC League Div. 2 så har laget tagit 0 poäng. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Winstrike Team

Winstrike Team har i EPIC League Div. 2 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Winstrike Team ett snitt på 0 poäng per match.

Team Empire har ett facit på bortaplan denna säsong i EPIC League Div. 2 med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Winstrike Team har i EPIC League Div. 2 0 poäng på 0 matcher totalt. Detta gör att Winstrike Team har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Team Empire - Winstrike Team

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Empire, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Winstrike Team.