Team One Esports – Spacestation Gaming 19/5, odds, speltips, stream

Team One Esports
vs
Spacestation Gaming
21-05-19 15:00 Six Invitational
Spacestation Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.65
2 2.10
Vinstchans
Odds för Team One Esports - Spacestation Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 11:22:53. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team One Esports – Spacestation Gaming i 19 maj

Den 21-05-19 så spelades mötet mellan Team One Esports – Spacestation Gaming i Six Invitational, med matchstart klockan 15:00.

1X2-oddsen på Team One Esports - Spacestation Gaming

Inför matchen mellan Team One Esports och Spacestation Gaming i Six Invitational så var Team One Esports spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Team One Esports hittade du hos Unibet till 1.65 gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,10 att favoriten Team One Esports skulle vinna matchen.

Spacestation Gaming var underdogs mot Team One Esports och det högsta oddset på nederlagstippade Spacestation Gaming kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.10 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen Spacestation Gaming skulle vinna matchen gav hos de 2 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,63 gånger pengarna inför mötet mot Team One Esports.

Ett kryss mellan Team One Esports och Spacestation Gaming gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Inför matchstart mellan Team One Esports och Spacestation Gaming så gav de 2 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Team One Esports

Team One Esports har på hemmaplan i Six Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong har Team One Esports ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Team One Esports ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

I Six Invitational har Team One Esports denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Spacestation Gaming

Spacestation Gaming har ett facit i Six Invitational där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Team One Esports i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Spacestation Gaming har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Six Invitational på 0 spelade matcher. Och detta innebär att Team One Esports har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Denna säsong har Spacestation Gaming i Six Invitational håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Spacestation Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Team One Esports - Spacestation Gaming

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team One Esports, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Spacestation Gaming.