Team Vitality – Excel 16/1, odds, speltips, stream

Team Vitality
vs
Excel
22-01-16 17:00 LEC
Excel
Bästa matchoddsen
1 1.35
2 3.30
Vinstchans
Odds för Team Vitality - Excel
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2022-01-16 17:28:38. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Team Vitality – Excel

Med matchstart 17:00 så spelades matchen i LEC mellan Team Vitality och Excel, den 16 januari.

Oddsen inför Team Vitality - Excel

Inför matchen mellan Team Vitality och Excel i LEC så var Team Vitality spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Team Vitality hittade du hos betway till 1.35 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Team Vitality på 3,13 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Excel var spelbolagens under dog i mötet mot Team Vitality i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Excel gav Unibet till oddset 3.30. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Excel och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,33 på en seger till Excel.

Ett spel på krysset mellan Team Vitality och Excel gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Ett oavgjort spel på Team Vitality - Excel gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Team Vitality

Team Vitality hemmafacit så här långt i LEC är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På 0 spelade matcher har Team Vitality denna säsong i LEC tagit 0 poäng. Så här långt har Team Vitality ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Under säsongen i LEC så har Team Vitality spelat in 0 poäng på 0 matcher. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Excel

Excel har ett hemmafacit i LEC spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Excel har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Team Vitality har ett facit på bortaplan denna säsong i LEC med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så här långt så har Excel därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Excel har spelat i LEC under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Team Vitality - Excel

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Vitality och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Excel på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.