Toronto Maple Leafs – Arizona Coyotes 21/1, odds, livestream, speltips

Toronto Maple Leafs
vs
Arizona Coyotes
2019-01-21 01:00 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Toronto Maple Leafs – Arizona Coyotes
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-21 01:00

Matchen mellan Toronto Maple Leafs – Arizona Coyotes spelas den 21 januari i NHL, med matchstart vid klockan 01:00. Matchen mellan Toronto Maple Leafs och Arizona Coyotes kommer att TV-sändas i Viasat Hockey.

Så följer du Toronto Maple Leafs – Arizona Coyotes live stream

Vill du följa matchen mellan Toronto Maple Leafs – Arizona Coyotes live stream så kan du göra det hos Viaplay .

Speltips Toronto Maple Leafs – Arizona Coyotes

Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Rekar du kan ta del av när du ska spela på Toronto Maple Leafs-Arizona Coyotes eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Kika in under vår sida om speltips för att satsa på någon annan match än Toronto Maple Leafs-Arizona Coyotes.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Toronto Maple Leafs har ett målsnitt på 3,21 gjorda mål per hemmamatch i NHL. Under säsongen som har gått har Toronto Maple Leafs släppt in totalt 65 mål på 24 matcher som laget spelat på hemmaplan i NHL, det innebär att Toronto Maple Leafs släppt in 2,71 mål per match i snitt.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Arizona Coyotes 59 gjorda mål sammanlagt i de 23 bortamatcher man spelat. På bortaplan har Arizona Coyotes i genomsnitt släppt in 2,96 mål på de 23 bortamatcher man spelat.

Per match har Toronto Maple Leafs ett snitt på 3,58 gjorda mål, på de 45 matcher som spelats i NHL under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Toronto Maple Leafs ett snitt på 2,84 insläppta mål per match, på de 45 matcher som spelats.

Offensivt har Arizona Coyotes gjort 2,65 mål per match i NHL på de 46 matcher som spelats under säsongen. Under den gångna säsongen i ligan så har Arizona Coyotes släppt in totalt 133 mål. Detta innebär att Arizona Coyotes har ett målsnitt på 2,89 insläppta mål totalt under de 46 matcher som spelats under säsongen i NHL.