Utah Jazz – Houston Rockets 3/2, odds, speltips, livestream

Utah Jazz
vs
Houston Rockets
2019-02-03 03:00 NBA
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Utah Jazz – Houston Rockets
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-02-03 03:00

Matchstart mellan Utah Jazz – Houston Rockets är vid klockan 03:00 den 3/2.

Speltips Utah Jazz – Houston Rockets

 Missa inte de bettingtips vi tar fram på utvalda matcher. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra rekar på Utah Jazz-Houston Rockets, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska betta eller inte. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Utah Jazz-Houston Rockets, bettingtips som vi publicerar dagligen.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan Utah Jazz och Houston Rockets så gör du det med fördel hos spelbolaget som ger det högsta oddset på favoriten till det trevliga oddset gånger pengarna. Spelbolagen håller därmed som underdog i denna match och det högsta oddset på ger spelbolaget till gånger pengarna.

Utah Jazz vann med 118-91 senast mot Houston Rockets

Utah Jazz vann den senaste matchen, den 7 december, i NBA med 118-91 mot Houston Rockets.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen nedan

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Utah Jazz och Houston Rockets.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NBA

På hemmaplan har Utah Jazz gjort 1224 poäng i NBA, vilket innebär att Utah Jazz har ett snitt på 111,27 gjorda poäng per match. I NBA har Utah Jazz släppt in 1187 poäng på hemmaplan denna säsongen.

På de 15 bortamatcher som Houston Rockets spelat denna säsong i NBA har laget gjort 1599 poäng, vilket ger ett snitt på 106,60 poäng per match. Bortalaget Houston Rockets har i genomsnitt släppt in 107,80 poäng per bortamatch i NBA.

På de 29 matcher Utah Jazz spelat i NBA denna säsong så har laget gjort totalt 3114 poäng, med ett snitt på 107,38 poäng per match. Ser man till antalet insläppta poäng under hela säsongen i ligan så har Utah Jazz ett snitt på 107,00 insläppta poäng per match, på de 29 matcher som spelats.

Per match har Houston Rockets i snitt producerat 109,04 poäng framåt på de 27 matcher som spelats i NBA. Totalt under säsongen i ligan så har Houston Rockets, på 27 spelade matcher, släppt in 109,52 poäng i snitt per match.