Vetlanda BK – Falu BS 18/1, odds, streaming, speltips

Vetlanda BK
vs
Falu BS
2019-01-18 19:00 Elitserien TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Vetlanda BK – Falu BS
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-18 19:00

Vetlanda BK möter Falu BS fredagen den 18/1 i Elitserien med matchstart klockan 19:00 Se matchen i Sportkanalen.

Se Vetlanda BK – Falu BS live stream

Mötet mellan Vetlanda BK – Falu BS kommer att sändas live stream hos C More Play.

Vetlanda BK – Falu BS speltips

På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. Speltips du kan ta del av när du ska satsa på Vetlanda BK-Falu BS eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett spel på någon annan match än Vetlanda BK-Falu BS.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan Vetlanda BK och Falu BS så gör du det med fördel hos spelbolaget som ger det högsta oddset på favoriten till det trevliga oddset gånger pengarna. Tror du ändå att utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget som ger dig det mest fördelaktiga oddset gånger din insats.

Vetlanda BK vann senast lagen möttes

Vetlanda BK vann den senaste matchen, den 10 november, i Elitserien med 6-5 mot Falu BS.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Vetlanda BK – Falu BS. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen och betta på Vetlanda BK – Falu BS

Vi listar de bästa oddsen på Vetlanda BK – Falu BS nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Elitserien

Vetlanda BK har gjort 49 mål totalt hemma denna säsong i Elitserien, ett snitt på 4,90 mål/match.  På hemmaplan har Vetlanda BK släppt in 5,00 mål i genomsnitt denna säsongen i Elitserien.

På bortaplan har Falu BS denna säsong ett facit med 30 gjorda mål på 10 spelade matcher. På bortaplan har Falu BS i genomsnitt släppt in 6,80 mål på de 10 bortamatcher man spelat.

Under denna säsongen i Elitserien har Vetlanda BK gjort totalt 90 mål på 21 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 4,29 mål per match. Under den gångna säsongen har Vetlanda BK ett facit med 97 insläppta mål på de 21 matcher som spelats i ligan. I snitt har Vetlanda BK släppt in 4,62 mål per match.

Falu BS har ett facit denna säsongen i Elitserien med 63 gjorda mål. På de 21 matcher som Falu BS har spelat så har man ett snitt på 3,00 producerade mål framåt per match. Under den gångna säsongen i ligan så har Falu BS släppt in totalt 128 mål. Detta innebär att Falu BS har ett målsnitt på 6,10 insläppta mål totalt under de 21 matcher som spelats under säsongen i Elitserien.