Vorax Liberty Academy – RED Academy 29/6, odds, streaming, speltips

Vorax Liberty Academy
vs
RED Academy
21-06-29 21:00 CBLOL Academy
RED Academy
Bästa matchoddsen
1 1.53
2 2.35
Vinstchans
Odds för Vorax Liberty Academy - RED Academy
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 07:08:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Vorax Liberty Academy – RED Academy i CBLOL Academy

Vorax Liberty Academy och RED Academy gjorde upp den 29 juni. Matchen spelades i CBLOL Academy med matchstart 21:00.

1X2-oddsen på Vorax Liberty Academy - RED Academy

Inför matchen mellan Vorax Liberty Academy och RED Academy i CBLOL Academy så var Vorax Liberty Academy spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Vorax Liberty Academy hittade du hos Unibet till 1.53 gånger pengarna. Vorax Liberty Academy var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,35 gånger pengarna.

På nederlagstippade RED Academy så kunde du spela på det högsta oddset 2.35 som du hittade hos Unibet. I snitt så kunde du spela på att RED Academy gick vinnande ur detta möte till oddset 1,53 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Vorax Liberty Academy - RED Academy skulle kryssa matchen.

Poängfacit Vorax Liberty Academy

Vorax Liberty Academy har ett hemmafacit så här lång i CBLOL Academy där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På 0 spelade matcher har Vorax Liberty Academy denna säsong i CBLOL Academy tagit 0 poäng. Detta gör att Vorax Liberty Academy har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Vorax Liberty Academy har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Vorax Liberty Academy har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit RED Academy

RED Academy har ett facit i CBLOL Academy där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. RED Academy har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 matcher har RED Academy under säsong tagit 0 poäng i event. Och detta innebär att Vorax Liberty Academy har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

RED Academy har på 0 spelade matcher i CBLOL Academy tagit 0 poäng denna säsongen. Per spelad match har RED Academy ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Vorax Liberty Academy - RED Academy

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Vorax Liberty Academy, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för RED Academy.