Xtreme Gaming – Demon Slayers 18/5, odds, stream, speltips

Xtreme Gaming
vs
Demon Slayers
Demon Slayers
Bästa matchoddsen
1 1.95
2 1.80
Vinstchans
Odds för Xtreme Gaming - Demon Slayers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 02:51:35. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Xtreme Gaming – Demon Slayers i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen

Mötet i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen mellan Xtreme Gaming och Demon Slayers spelades den 18/5 matchstart med start kl. 04:00.

De bästa & högsta oddsen inför Xtreme Gaming - Demon Slayers

Inför matchen mellan Xtreme Gaming och Demon Slayers i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen så var Demon Slayers spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Demon Slayers hittade du hos Unibet till 1.80 gånger pengarna. I snitt så gav 2 spelsidor oddset 1,94 på att favoriten Demon Slayers skulle utgå med seger.

Xtreme Gaming var nederlagstippade i mötet mot Demon Slayers och det högsta oddset på Xtreme Gaming som vinnare hittade du hos betway till oddset 1.95. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 1,78 på Xtreme Gaming som vinnare.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Xtreme Gaming och Demon Slayers kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Att Xtreme Gaming - Demon Slayers skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Xtreme Gaming

På hemmaplan har Xtreme Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen. På hemmaplan har Xtreme Gaming ett snitt på 0 poäng per match.

Xtreme Gaming har på bortaplan i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. I Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen har Xtreme Gaming med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Xtreme Gaming än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Demon Slayers

På 0 matcher i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen har Demon Slayers nu 0 insamlade poäng. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen har Demon Slayers ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta innebär att Demon Slayers har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Demon Slayers har tagit 0 poäng i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen under säsong, på 0 spelade matcher. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Xtreme Gaming - Demon Slayers

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Xtreme Gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Demon Slayers.