bet365

Kommer SAAB att klara sig från konkurs?

:unibet-logo:SAAB är ett företag det går fram och tillbaka för. Tyvärr har det mest pekat nedåt den senaste tiden. Tror du att SAAB komemr att klara av sin kris de har just nu? Vi kan i alla fall presentera ett spel från :unibet: om SAABs överlevnad.

Senast i går var det klart att SAAB kunde betala ut löner till sina anställda, efter ytterligare ett lån på 25 miljoner Euro. Kan SAAB verkligen fortsätta på samma bana och när kommer det att vända?

Den senaste tiden har SAAB meddelat att de inte har råd att betala sina underleverantören och nu inte lönerna. Men lån och snabba avtal med Kinesiska bolag har löst likvidationsproblemen.

Om du tror dig vet hur det går för SAAB och om det kommer att klara sig från konkurs under 2011 kan du spela med :unibet: som ger dig 4,25 gånger pengarna om SAAB sätts i konkurrs under året. Om inte så får du 1,18 gånger pengarna.

Kommer SAAB att gå i konkurs före den 31:a december 2011?

*oddsen är hämtade från :unibet:
Ja – 4,25
Nej – 1,18

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 30 juni, 2011