Mybet bonus och odds

Mybet bonus och odds Mybet

Mybet har lagt ned sin verksamhet och finns inte längre på spelmarknaden.

Mybet är ett tyskt spelbolag som varit med sedan 2002 och är därmed inga nybörjare, detta märks då spelbolaget erbjuder över 14000 bettingmöjligheter varje vecka med kompletterande tjänster som livebetting och betting i mobilen.

Varumärket Mybet ägs av företaget PEI Ltd. som i sin tur är ett dotterbolag till det tyska bolaget mybet Holding SE.

Mybet bonus och bonuskod

När du öppnar ett konto hos Mybet så får du en insättningsbonus till ett värde av upp till 2000 kronor. Bonusen baseras på hur stor din insättning är och bonusbeloppet du får är 25% av din insättning. För att få maximalt 2000 kronor behöver du därmed göra en insättning på 8000 kronor. Den minsta insättningen du kan göra är på 50 kronor för att få Mybet bonusen.

Bonusen erhåller du efter du har skapat ditt konto och gäller endast på din första insättning. Efter att du skapat kontot har du 14 dagar på dig att göra en insättning och ange bonuskoden ”start2000” för att du ska få en bonus.

När du får bonusen insatt på ditt konto så måste du dock spela upp beloppet och vinna innan de konverteras till riktiga pengar som du sedan kan ta ut. Du har först och främst 30 dagar på dig att omsätta pengarna och detta gör du genom att betta för motsvarande belopp tre gånger till oddset 1,50 eller högre. När du omsatt beloppet så omvandlas bonusen till riktiga pengar som du sedan kan hämta ut. Multispel och systemspel kan du dock inte använda dig av för att omsätta beloppet.

Kraven för att du ska få öppna ett konto är att du inte tidigare har ett konto hos spelbolaget som är kopplat till samma IP-adress, hushåll, email eller bankkort samt att du givetvis är 18 år eller äldre.

Inriktning och utbud av sport och spel

Mybet har ett stort oddsutbud och du kan betta på allt från fotboll till innebandy, biljard, cricket, skidsort, politik, kändisar, diverse specialspel med mera. Varje vecka erbjuder Mybet ett utbud med över 14000 spel, så det finns mycket att välja på för den som är bettingintresserad. Dock märks det att bolaget ännu inte har anpassat sig till den svenska marknaden helt och hållet då man exempelvis inte erbjuder spel på den svenska Melodifestivalen, och liknande specialspel som man hittar hos många andra spelbolag. Ett annat exempel är att man inte erbjuder spel på den svenska bandyligan eller trav.

Användarvänlighet och layout

Mybets webbplats har ett lite ålderdomligt utseende, med dagens mått mätt, utan att för den skull vara otydlig och med mycket kontraster mellan blått, gult och grönt. Att hitta till oddssektionen är enkelt och väl inne på oddssektionen har man ett tydligt upplägg med en vänstermeny, med olika kategorier, och till höger aktuella oddskampanjer, tävlingar och heta matcher att spela på.

Det som är negativt med oddsektionen är att menyn till vänster är på gränsen till långsam och det märks även att sidan laddas en smule långsamt när man väl har valt en serie, event eller liga för att få upp oddsen. Att en stor del av menyn är på engelska är kanske inte ett stort problem för det flesta men det är heller inget som ger en positiv känsla.

Livebetting

Mybet har även en livebettingsektion som är välutvecklad med ett avancerat livecenter och med tydliga signaler när ett odds uppdaterats. Layouter påminner också mycket om den vanliga oddssektion, vilket underlättar spelandet. Livebetting erbjuds bland annat på fotboll, tennis, ishockey, volleyboll, beachvolleyboll och basket.

Mobilbetting

Brukar du spela mycket i mobilen kommer du inte att bli besviken över Mybets mobilsite. Du behöver inte ladda ned någon speciell app för att spela i mobilen utan du går helt enkelt in på m.mybet.com. Det innebär att Mybets mobilsite fungerar till alla mobiler oavsett om de är exempelvis en Andriod- eller Apple-mobil. Mobilsiten finns ännu inte på svenska och är som standard på engelska.

Det som kan vara knepigt om man använder mobilsiten för första gången är att hitta login-knappen, oddskorgen samt inställningar och mer information om mobilsiten. Då dubbeltappar du på fliken längst ned i mitten, som kan vara svår att se, för att få upp en meny med de fyra alternativen; ”Home”, ”betslip”, ”login” samt ”More”.

När du väl kommit igång och loggat in är det enkelt att hitta de oddsen du är intressera av att betta på, genom menyn till vänster. Om du exempelvis klickar på fotboll får du sedan upp en lista på olika ligor och event som du klickar dig vidare på för att få upp en ny lista med aktuella matcher samt 1-X-2 oddsen. Givetvis finns det även möjlighet att klicka på respektive match för att få upp ännu fler odds.

Konto/bank för insättning och uttag

Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, PayPal, Giropay, banköverföring, Sofortüberweisung, Paysafecard, Ukash, TrustPay, QIWI

Support och kundservice

Att komma i kontakt med Mybet kan du göra via e-post, telefon på engelska eller deras engelskspråkiga chatt.

Mail: support-sv@mybet.com
Telefon: +356 213 82 889 (10-22:00)

Fakta om Mybet

Personal Exchange International Ltd.
Våning 2, Marina Business Center
Abate Rigord Street, Ta Xbiex – XBX1127
Malta

Registreringsnummer: C 30759