City slår PSG i Uefacupen

Manchester City är klassen bättre än sina franska motståndare och tar i denna match ytterligare en vinst i Uefacupen. City har inlett med två segrar över holländska Twente och tyska Schalke 04. PSG nådde oavgjort i hemmamötet med spanska Racing Santander, men föll i Tyskland mot Shalke. City vinner!

Manchester City – Paris SG

Spel: 1
Insats: 50 kr
Odds: 1,83 :eurobet:
Liga/Cup: Uefacupen -Grupp A
Matchstart: 20:45
TV: –
Streaming: :bet365:

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där max 10% av det totala värdet satsas, ligger på 700,55 kr.

—————————————————————————–

Spelfonden byter skepnad

Sedan Odds Online startade upp i början av 2008 har ni besökare kunnat följa spelfonden som bestått av tre utvalda matcher varje vecka. Varje vecka har tio procent värdet i den totala fonden fördelats och satsats på de tre matcherna.

I samband med lanseringen av nya Odds Online ändrar vi dock upplägg en aning. Spelfonden kommer finnas kvar, med samma värde som den befinner sig på.Skillnaden blir att de tre matcherna vi valt ut varje vecka istället byts ut mot enskilda löpande spel.

Därigenom får ni besökare ta del av fler spelförslag varje vecka. Fortfarande är det tio procent av spelfondens totala värde som satsas.