Trippeln v 33

Premiär för Premier League nu på lördag och ett spel från världens bästa liga ska förstås med på trippeln. De tippade topplagen ger dock inte så mycket tillbaka. Det gör däremot Tottenham som möter Middlesbrough borta. Innan helgen ska Liverpool kvala till Champions League och trots att man har bortaplan vinner man enkelt. Trippelns sista match hämtar vi från den franska ligan där Nice hemmabesegrar Nancy.

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 1 040,50 kr.

Onsdag 13/8 21:00 Standard Liege- Liverpool Spel: 2 – Insats 34 kr
hcp -1
TV: – Viasat Sport 2
Bästa odds – 2,40 :unibet:
Kval till Champions League där det ska till ett smärre mirakel om Liverpool ska missa. Liverpool har stora förhoppningar på säsongen och inleder med en säker seger i Belgien. Goda chanser till en stor seger, därför satsar vi pengarna på ett handikapp spel hos :unibet:.
Lördag 16/8 16:00
Middlesbrough – Tottenham
Spel: 2 – Insats 34 kr
TV: –
Bästa odds – 2,40 :unibet:
Premiäromgång i Premier League och när de fyra stora inte ger speciellt mycket tillbaka satsar vi istället våra pengar på att hårdsatsande Tottenham besegrar ett Middlesbrough som ser ut att gå en tuff säsong till mötes. Spurs imponerade stort i genrepet mot Roma, 5-0.
Lördag 16/8
Nice – Nancy
Spel: 1 – Insats 36 kr
TV: –
Bästa odds – 2,40 :bet365:
Nice tar emot Nancy i den andra omgången av Ligue 1 och vi tror att Nice tar revansch för premiärförlusten mot Le Havre. Hemmaplan nu och den chansen missar inte Nice som vann motsvarande möte i fjol.