Trippeln v 34

Så drar uppladdningen för höstens VM-kval igång igen för fotbollslandslaget. Först på programmet står Frankrike hemma i Sverige på Ullevi. Matchens finns förstås med på Trippeln. Det gör även nykomlingsmötet i Tyskland mellan Hoffenheim och Mönchengladbach, samt mötet mellan West Bromwich och Everton i Premier League.

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 1 022,90 kr.

Onsdag 20/8 21:00 Sverige – Frankrike Spel: X
Insats 30
TV: – TV8, Viasat Sport HD, Viasat Sport 1 (repris 23:00)
Bästa odds – 3,25 :bet365:, :eurobet:
Landskamp inför höstens VM-kval där Sverige testar nytt spelsystem och där Frankrike kommer tills spel med ett namnkunnigt lag med Thierry Henry i speltsen. Vi tror på oavgjort, ett resultat bådaförbundskatenerna lär vara ganska nöjda med. 1-1 kanske?
Lördag 23/8 15:30
TSG Hoffenheim – Borussia Mönchengladbach Spel: 1
Insats 38 kr
TV: –
Bästa odds – 2,05 :bet365:, :unibet:
Svenskmöte i Bundesliga mellan Per Nilssons storsatsande Hoffenheim, som avancerat genom det tyska ligasystemet i rekordfart, och Sharbel Toumas Mönchengladbach. Båda är nykolingar och vi tror att hemmaplan avgör. Hemmalaget vann premiären mot Cottbus medan gästerna gick på pumpen mot Stuttagrt.
Lördag 16/8 West Bromwich Albion – Everton Spel: 2
Insats 34 kr
TV: –
Bästa odds – 2,65 :expekt:
Nykomlingen WBA hade ingen lätt uppgift i premiären. Arsenal på bortaplan blev också för svårt även om man stod emot bra. 0-1 slutade matchen. Och inte blir det lättare när ett revanschsuget Everton kommer på besök på The Hawthorns. Vi tror på bortagänget som föll i en märklig premiär mot Blackburn, 2-3. Fler klasspelare och revanschlusta avgör.