Speltips: Eurovision 2023

Spel: Loreen vinner finalen

Odds: 1.50 (Unibet)

Spelstopp: 2023-05-13 20:00:00

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Inför Eurovision 2023 är det inget snack om vilket bidrag som är favorit. Sveriges bidrag ”Tattoo” med Loreen är den stora favoriten att vinna tävlingen, större favorit än när hon vann 2012. Med det som bakgrund finns det inget att orda över. Mitt speltips blir därmed att satsa på att Loreen vinner som just nu ger oddset 1.50 hos Unibet.

Loreen är tillbaka i Eurovision efter en jordskredsseger i Mello. När Loreen vann tävlingen 2012 med ”Euphoria” så var det mycket hype kring hennes bidrag, som då spelades kring 2.40 gånger pengarna. Nu är hon klart större favorit än så och spelas just nu till låga 1.65 gånger pengarna, ett odds som vi hittar i Unibets vinnarlista.

Höga odds på utmanarna

Loreens främsta utmanare, om sin andra Eurovision-seger och Sveriges sjunde totalt, kommer från andra sidan Östersjön. Finlands bidrag ”Cha Cha Cha”, är till motsats från Loreens mer allvarliga ton i ”Tattoo”, en lekfull upptempo-låt som inte tar sig själv på för stort allvar. Men trots att Finland är andrahandsfavorit hos spelbolaget så ges bidraget det höga oddset 4.00 gånger pengarna att vinna finalen. Bidraget är medryckande men i min bok inget vinnarbidrag.

Efter Finland så ges Frankrike och Ukraina hela 13.00 gånger pengarna. Ukraina vann i fjol och även om årets bidrag ”Heart Of Steel” med TVORCHI är helt ok i år så ska mycket mer till för att vinna två år i rad. Frankrike kan jag se som en outsider. Men om Unibet ger hela 13.00 på redan finalklara Frankrike så drar jag öronen åt mig och skulle inte ge mig på ett sådant högflygande speltips.

Speltips – sammanfattning

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Loreen är så pass stor favorit att det vore en megaskräll om hon inte vinner. Hon har en stark låt, sin karisma och många Eurovision-fans i ryggen inför årets tävling. Speltipset kan därmed inte bli annat än att backa Loreen i Eurovision-finalen. Som tidigare nämnt ger det 1.50 gånger pengarna hos Unibet.