25% vinstboost att Sverige vinner Eurovision

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Eurovision - odds, Sverige och favoriterna

Sveriges bidrag ”Too Late For Love” med John Lundvik i Eurovision har klättrat i oddslistorna och har nu seglat upp som klar andrahandsfavorit hos Unibet. Kan han gå helga vägen tro? Om du bettar på att han vinner så får du just nu 25% i vinstboost hos Unibet.

Sveriges bidrag ”Too Late For Love” med John Lundvik gör succé nere i Tel Aviv. Detta har Unibet snappat upp som har halverat oddset till relativt låga 5,00 gånger pengarna att han vinner tävlingen. John Lundvik  är därmed god två i vinnarlistan bakom Nederländernas bidrag ”Arcade” som allt jämnt är favoriter till oddset 3,25. Ett odds som i sin tur hat stigit nu när vi kliver in i Eurovision-veckan.

Oddsen pekar allt mer åt att John Lundvik kan gå hela vägen. Och skulle han göra så då kan du få 25% i extra vinst om du bettar hos Unibet. För att ta del av detta erbjudande så går du in och bettar 250 kronor på att John Lundvik vinner, just nu till oddset 5,00. Skulle spelet gå in så får du 25% i extra vinst. Bettar du just nu så får du först 1250 kronor vinst och ytterligare 312,50 kronor i vinstboost. Förutom det faktum att Sverige går och vinner hela tävlingen och kommer att få arrangera nästa års ståhej.

Här bettar du på Sverige som vinnare hos Unibet

Så tar du del av kampanjen

  1. Leta upp vinnaroddset på Sverige hos Unibet (just nu 5,00)
  2. Lägg spelet i kupongen och klicka i rutan för vinstboost
  3. Betta för 250 kronor
  4. Hålla tummarna att spelet går in!

Kampanjen gäller oavsett om du spelar live eller innan tävlingen startar. Endast spel med riktiga pengar gäller för denna kampanj.

Här bettar du på Sverige som vinnare hos Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 maj, 2019