Oddsboost: Sverige vinner Ishockey-VM till oddset 34,00

Ishockey-VM boost

888sport har återigen plockat fram en het oddsboost. Denna gång siktar spelbolaget på Ishockey-VM som drar igång denna vecka. Nu kan du som ny kund få hela 34,00 gånger pengarna att Sverige återigen tar hem VM-guldet! Och dessutom kammar du hem ytterligare 500 kronor i bonus!

Denna vecka är det dags för årets Ishockey-VM att dra igång. Sverige har tagit hem turneringen två år i rad och siktar nu på en tredje raka medalj. Förutsättningarna för Tre Kronor är goda då man återigen lockat hem flera stjärnspelare från NHL.

Skapa ett konto med länken nedan

Tror du också att Sveriges NHL-stjärnor bärgar ett VM-guld för tredje årets i rad? I så fall är det ett ypperligt tillfälle för dig att skapa ett konto hos 888sport. Spelbolaget ger nämligen ny kunder hela 34,00 gånger pengarna på att Sverige vinner turneringen. Och som grädden på moset så får du som ny kund även en bonus på din första insättning på hela 500 kronor.

Du tar del av erbjudandet genom länken nedan:

Gå till 888sport för att ta del av oddsboosten

Detta gäller för kampanjen

För att ta del av kampanjen så skapar du ett konto hos 888sport och sätter in 100 kronor med koden 888BO. Sen lägger du 50 kronor på att Sverige vinner turneringen. Om spelet sen kommer att gå in så kommer gratisspel om 200 kr och 1000 kr, motsvarande det beloppet du vinner. Om du spelar för mer än 50 kronor så kommer överskottet att baseras på det vanliga oddset.

Sverige inleder VM mot Tjeckien nu på fredag. Nedsläpp i den matchen är 20:15.