Oddsboost: Tjeckien – Sverige i Ishockey-VM

Tjeckien - Sverige boost

Ikväll är det nedsläpp för premiären i Ishockey-VM. Och 888sport har boostat oddsen rejält på Sverige öppningsmatch mot Tjeckien. Erbjudandet gäller för nya kunder som även kan inkassera en bonus på 500 kronor.

Nu är det dags för Ishockey-VM att dra igång och dag för Tre Kronor att börja sin resa mot ett nytt VM-guld. Resan börjar ikväll mot Tjeckien och med alla NHL-stjärnor i laget så är en vinst till Sverige nära till hands.

Skapa ett konto nedan

En seger som du kan betta på hos 888sport till hela 10,00 gånger pengarna. Eller om du är pessimistiskt lagd så kan du istället välja att lägga dina pengar på Tjeckien till oddset 21,00.

Dessa odds erbjuder 888sport alla nya kunder som skapar ett konto och spelar innan nedsläpp ikväll. När du skapar ett konto så får du förutom oddsboosten även det vanligt välkomsterbjudandet på 500 kronor. Så du blir belönad dubbelt upp.

Detta erbjudande gäller endast om du skapar ett konto med länken nedan.

Skapa ett konto här hos 888sport

Så går du tillväga

När du skapar ett konto så ange koden 888BO när du gör en insättning. Du måste sätta in minst 100 kronor och då får du samtidigt bonusen på 500 kronor. När du gjort allt detta så betta på att Sverige vinner matchen för riktiga pengar, för minst 50 kronor. Går ditt spel in så får du vinsten på ditt boostade odds som gratisspel värda 200 kronor eller 100 kronor styck. Satsade du mer än 50 kronor så kommer resterande pengar att betalas ut baserat på det vanliga oddset.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 maj, 2019