Satsa på ligastarterna och vinn extra mycket

:unibet-logo:Satsa på en match i de fyra stora ligastarterna Bundesliga, Premier League, Primera Division (La Liga) och Serie A och du har chansen att vinna extra fina priser hos :unibet:.

Har du alltid drömt om att se de största matcherna i fotbollseuropa på plats? :Unibet: ger dig nu chansen att uppfylla den här drömmen. Var med och tävla om ditt livs fotbollsupplevelse med :Unibet:! Förstapriset inkuderar två biljetter till var och en av följande matcher: Barcelona – Real Madrid, Chelsea – Manchester United, Inter – Milan och Bayern München – Borussia Dortmund, plus ersättning för resa och hotell. Dessutom ska ?1.000 delas ut varje vecka bland alla som deltar.

Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att placera ett spel på minst 50 kr, hos :unibet: på första omgången i Bundesliga, Premier League, Primera Division (La Liga) och Serie A (totalt 4 x 50 kr minst). Det är inte svårare än så! Uppfyller du kraven kommer du automatiskt kvalificera dig för tävlingen och samla poäng på leaderboarden. Varje vecka kommer vi att ranka topp 100 för varje ligapremiär, med hjälp av följande formel:

Insats x Antal odds på kupong x Totalt odds på kupongen

Bara spel på minst 50 kr med ett odds på minst 2,00 eller högre på matcher i första omgången av de fyra stora ligorna kommer att räknas i tävlingen.

Exempel: Spelar du för 100 kr på en trippel med oddset 5,50. Ditt resultat blir då 10 x 3 x 5,50 = 165 – Det här blir din målskillnad för den veckan.

Det är den här målskillnaden som avgör var du hamnar på leaderboarden varje vecka, där topp 10 delar på veckopotten på ?1.000 och topp 100 tar med sina poäng i totaltävlingen i jakten på drömresan till stormatcherna i Europa.

Gå till :unibet: för att se