Spela på Tre Kronor i Ishockey-VM och få free spins!

Nu kan du få extra mycket tillbaka om du spelar på Sveriges matcher i Ishockey-VM hos redbet. Spela för minst ?5 på Tre Kronors matcher och du får två free spins tillbaka för varje mål som Sverige gör! Perfekt att utnyttja när Sverige möter sämre lag som Slovenien eller varför inte mot Norge i kväll?

Det har gått trögt för Tre Kronor i Ishockey-VM men nu borde det lossna då man möter Norge i kväll. Kollar man på oddsen är Sverige stor favorit att vinna. Passa då på att spela hos redbet för just nu får du två free spins tillbaka efter varje mål som Sverige gör. Allt du behöver göra är att spela för minst ?5 och till ett odds högre än 1,50 gånger pengarna på Sveriges match.

Kanada tog sig i kragen och vann med hela 7-1 mot Norge igår och tror du att Sverige kan göra detsamma är detta erbjudande perfekt för dig.

Gå till redbet för att skapa ett konto eller spela

Erbjudandet gäller endast för spel på 1-X-2 på Sverige matcher men det går bra att kombinera oddset med andra spel.

Dina free spins kommer du att kunna hämta ut på sloten Space Wars i casinot dagen efter att matchen är avgjord. Alla vinster med free spins ses som bonuspengar och måste omsättas 35 gånger före uttag.