Tipstävling med biljetter till Sverige – Brasilien i potten

Var med och tippa Fotbolls-EM, helt gratis, hos oss på Odds Online. I potten har vi en massa fina priser som vi har tagit fram tillsammans med spelbolaget William Hill. I prispotten ligger bland annat två biljetter till jubileumsmatchen mellan Sverige och Brasiliens som spelas den 15:e augusti. Sveriges sista landskamp på nationalarenan Råsunda. En fotbollsfest man absolut inte vill missa helt enkelt!

Gå till tipstävlingen för att vara med och tippa >

Priser i tävlingen

I tipstävlingen kommer totalt 10 vinster att delas ut. Och förutom de exklusiva biljetterna så kan du vinna ett Playstation 3, 2 stycken exklusiva pokerset samt möjligheten att ta del av totalt £125 i free bets hos William Hill!

1. Biljetter till Sverige – Brasilien den 15:e augusti samt en hotellnatt i Stockholm för två
2. Playstation 3
3. Ett pokerset med 500 marker värt cirka 1000 kronor
4. Ett pokerset med 400 marker värt cirka 500 kronor
5. Free Bets på £40 hos William Hill
6. Free Bets på £30 hos William Hill
7. Free Bets på £25 hos William Hill
8. Free Bets på £15 hos William Hill
9. Free Bets på £10 hos William Hill
10. Free Bets på £5 hos William Hill

Helt gratis att vara med och tippa Fotbolls-EM

Matcherna i Fotbolls-EM som ska tippas är de tio avslutande matcherna i gruppspelet i Fotbolls-EM med start den 15:e juni klockan 18:00. Det innebär att du måste lämna in din kupong innan avspark i den första matchen i tävlingen mellan Ukraina – Frankrike.

När alla matcher är avslutade kommer vi att kontakta vinnarna via mail. Därmed är det av yttersta vikt att du anger en korrekt mailadress. Efter att du har tippat så kommer du att få ett mail som bekräftar din inlämnade kupong.

Gå till tipstävlingen för att vara med och tippa >

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 maj, 2012