Allsvenskan: Oddsen inför guldracet

  • 500 kr i gratisspel
  • Omsättningskrav: 1x, minst odds 1.80
  • Läs mer om Leo Vegas
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Experter på betting i mobilen.
  • Stort utbud av streamade matcher.
18+ år – Spela ansvarsfullt, Stödlinjen, Spelpaus, Läs fullständiga regler och villkor här. Erbjudandet gäller nya spelare från 17 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Inget omsättningskrav.
Allsvenskan

Fem omgångar återstår av Allsvenskan och fyra lag är fortfarande kvar i kampen om SM-guldet. Djurgården toppar för närvarande serien och är också LeoVegas oddsfavorit att äntligen ta hem SM-guldet efter en lång väntan.

Med fem omgångar kvar av Allsvenskan så har Djurgården ett försprång i kampen om SM-guldet. Malmö FF och AIK flåsar Djurgården i nacken och varje poäng kommer att bli otroligt viktigt i sluttampen av serien. Även Hammarby är med på ett hörn men med sex poäng bakom Djurgården så ska det mycket till om Hammarby ska gå hela vägen.

Här spelar du hos LeoVegas

Djurgården favoriten

Kikar vi på de senaste oddsen från LeoVegas så är det också Djurgården som är favoriten att gå hela vägen. Förutsättningarna är också goda, med tre poäng före Malmö FF och fyra för rivalen AIK. Och spelbolaget håller Djurgården som relativt sätt stora favoriter till SM-guldet till oddset 1,75 gånger pengarna.

Malmö FF störs av Europa League

Malmö FF ligger som sagt tvåa i tabellen och har på pappret den starkaste truppen. Men Malmö har också Europa League-gruppspelet att ta hänsyn till under hösten och det kan kosta i jakten på SM-guldet. Och kanske är det inte konstigt att LeoVegas ger höga 3,00 att Malmö skulle gå helga vägen.

Skadedrabbat AIK

De regerande mästarna AIK har haft en del skadebekymmer som stör. Och nu i veckan så stod det klart att Chinedu Obasi blir borta från spel hela hösten. AIK har dessutom en relativt lång väg upp till Djurgården och har inte råd med poängtapp. Oddset på AIK ger just nu hela 6,00 gånger pengarna hos LeoVegas, med tanke på förutsättningarna.

Hammarby rejäl outsider

Som tidigare nämnt är Hammarby en rejält outsiders i detta race. Inte bara behöver man nästan gå rent utan även förlita sig på att de tre ovanför i tabellen inte har nerverna i styr när det gäller som mest. Hammarby har dock skrapat ihop en rad imponerande resultat den senaste tiden, inte minst segrarna över både AIK och IFK Göteborg. Just nu spelas Hammarby till höga 23,00 gånger pengarna.

Här spelar du hos LeoVegas

Favoriterna att vinna SM-guldet

Djurgården 1,75
Malmö FF 3,00
AIK 6,50
Hammarby 23,00

Oddsen är hämtade från Unibet den 27/9 2019

Kommande omgången av Allsvenskan

29 sep 15:00 Sundsvall – Sirius
29 sep 15:00 Elfsborg – AIK
29 sep 15:00 IFK Göteborg – Häcken
29 sep 17:30 AFC Eskilstuna – Malmö FF
29 sep 17:30 Falkenberg – Norrköping
30 sep 19:00 Hammarby – Örebro
30 sep 19:00 Helsingborg – Kalmar FF
30 sep 19:00 Östersund – Djurgården

Oddsen är hämtade från Unibet den 27/9 2019

Här spelar du hos LeoVegas

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 september, 2019