Östersunds FK – Djurgården 30/9, odds, stream, speltips

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Östersunds FK – Djurgården
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-09-30 19:00

In Allsvenskan, Östersunds FK trifft Djurgården um 19:00 am måndag måndag

Speltips Östersunds FK – Djurgården

 På vissa matcher plockar vi fram betting tips som är fria att använda. Rekar du kan ta del av när du ska lägga ett bet på Östersunds FK – Djurgården eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Östersunds FK – Djurgården så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Djurgården vann med 3-1 senast mot Östersunds FK

Djurgården vann den senaste matchen, den 26 maj, i Allsvenskan med 3 – 1 mot Östersunds FK.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan

Målstatistik för Östersunds FK och Djurgården

På hemmaplan har Östersunds FK gjort 10 mål i Allsvenskan, vilket innebär att Östersunds FK har ett snitt på 1,67 gjorda mål per match. Under säsongen som har gått har Östersunds FK släppt in totalt 8 mål på 6 matcher som laget spelat på hemmaplan i Allsvenskan, det innebär att Östersunds FK släppt in 1,33 mål per match i snitt.

Totalt har Östersunds FK producerat 13 mål i Allsvenskan under säsongen som har gått. På de 12 matcher laget spelat så har Östersunds FK ett snitt på 1,08 gjorda mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Östersunds FK ett snitt på 1,50 insläppta mål per match, på de 12 matcher som spelats.

På bortaplan har Djurgården denna säsong ett facit med 11 gjorda mål på 6 spelade matcher. Djurgården har på bortaplan släppt in 3 mål i Allsvenskan. På de 6 bortamatcher som Djurgården spelat så har man ett genomsnitt på 0,50 insläppta mål.

Per match har Djurgården i snitt producerat 1,75 mål framåt på de 12 matcher som spelats i Allsvenskan. Totalt under säsongen i ligan så har Djurgården, på 12 spelade matcher, släppt in 0,83 mål i snitt per match.