Djurgården – Östersunds FK 30/9, odds, speltips, stream

Djurgården
vs
Östersunds FK
0 – 2 2018-09-30 18:30 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Djurgården – Östersunds FK
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-09-30 17:26:17. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Djurgården har precis avvärjt en mindre svacka genom att ta poäng i sina två senaste matcher. Deras motståndare på söndag är Östersund och även de har tagit sig ur sin svacka och är i början av en fin svit genom två raka segrar inför matchen mot stockholmarna. Båda lagen har varit för ojämna under säsongen för att på allvar vara med i toppen av allsvenskan. I vårt speltips väljer vi att spela på att gästerna vinner. Vi spelar tvåan hos Come on till oddset 3,25.

Djurgården med fel balans?

Efter förlusten mot Brommapojkarna för ett par omgångar sedan insåg man att det skulle bli svårt att vara med i toppen och att man får rikta in sig på att nå Europa som bäst. Men även det verkar bli svårt för laget som har åtta poäng upp till Hammarby. För en dryg månad sedan gick lagkapten Jonas Olsson ut och var kritisk mot lagledningens brist på värvningar under sommaren. Man sålde av Tino Kadewere och ersatte honom aldrig, det har visat sig vara kostsamt då man tappat en hel del poäng efter VM. En som däremot kommit igång nu på slutet är Kerim Mrbati som gjort fyra mål på de fyra senaste matcherna och totalt sex under säsongen.

Östersund med en ny guldklimp?

Man sålde av Saman Ghoddos och Ken Sema. Dessa försäljningar samt tappet av tränare Potter och turbulensen kring ordförande Kihlberg har med största sannolikhet gjort att Östersund inte slutar högre upp i allsvenskan än vad de gör. Det tog ett par omgångar att spela in Dino Islamovic i laget, men nu på slutet har han verkligen hittat rätt. Det visade han inte minst senast då han gjorde samtliga tre mål i segern mot Brommapojkarna. Nu har han gjort sju mål totalt och kan se hösten an med fin form. Östersund har fått upp farten på senaste tid genom två raka segrar och målet är att fortsätta vinna.

Speltips - Östersund vinner borta

Djurgården har två raka segrar mot Östersund och i förra mötet på Tele2 arena vann man med 3-0 och lagkapten Jonas Olsson gjorde två mål. Nu är det lite turbulens i laget och frågan är om hemmalaget är på rätt plats för att vinna mot norrlänningarna. I vårt speltips väljer vi att spela på att gästerna vinner. Vi spelar tvåan hos Come on till oddset 3,25.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-09-28 23:05:25

Matchen är tippad av

Djurgården - Östersunds FK odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Allsvenskan mellan Djurgården och Östersunds FK så höll spelbolagen Djurgården som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 2.00 hos Expekt.

Östersunds FK utgick med seger i det senaste mötet mot Djurgården

Östersunds FK utgick till slut med seger med 2 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan