AIK – Östersunds FK 14/5, odds, speltips, streaming

AIK
vs
Östersunds FK
1 – 1 2018-05-14 20:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för AIK – Östersunds FK
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-05-14 18:54:27. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

AIK tar emot Östersund på Friends på måndag kväll. AIK seglar i toppen och vore det inte för att Hammarby varit lite vassare så hade de legat i toppen. Som nu är så ligger man på andra plats med två poäng upp och en match mer spelad. För Östersunds del så här säsongen startat allt annat än bra med problem både på och utanför plan. Just nu ligger laget på en 11:e plats och blott sju poäng på sju matcher. I vårt speltips spelar vi på att hemmalaget vinner. Vi spelar ettan hos Betser till oddset 1,95.

AIK med i toppen

Efter ett par år då man slutat bakom Malmö i ligan så är målet högt ställt i år då man drömmer om guld. Starten har varit bra både spel- och resultatmässigt. Man har spelat åtta matcher hittills i år och är obesegrade med fem segrar och tre oavgjorda. I dessa matcher ingår det svåra bortamötet mot Malmö, som slutade oavgjort. vidare är man mycket starka på hemmaplan, fyra spelade hittills med idel segrar och inga insläppta mål. Defensiven har verkligen fungerat bra och man har bara släppt in fyra mål. Offensiven har förbättrats och man har gjort 13 mål framåt trots att ingen spelare gjort fler än två. Det visar på fin bredd och ett bra kollektiv offensivt.

Östersund har problem

Förra säsongens charmlag har stora besvär i år. Först började strulet utanför planen med en ordförande i kontroverser. Man har också en tränare som ryktas bort och även om han tidigare talat om att stanna så verkar det ha påverkat laget negativt. Spelet blivit lidande och man har bara vunnit två och spelat en oavgjord på sju spelade matcher. Positivt för Östersund inför matchen på måndag är att de enbart har en förlust på bortaplan. Så hittills har bortaformen varit helt ok. Laget har dock inte fungerat 10 insläppta mål och 7 framåt bevisar det.

Speltips - AIK vinner hemma

Det är alltså ett hemmalag som är starka på hemmaplan och ett bortalag som inte alls är dåliga borta som möts. AIK har dock varit ett snäpp bättre överlag och hoppas på atr förlänga sin förlustfria svit. I vårt speltips väljer vi att spela på hemmalaget. Vi spelar ettan hos Betser till oddset 1,95.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-05-11 23:39:55

Matchen är tippad av

AIK - Östersunds FK odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Allsvenskan mellan AIK och Östersunds FK så var AIK oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Betser gav då det högsta oddset till 2.05 gånger pengarna på AIK som vinnare.

AIK - Östersunds FK kryssade senast

AIK och Östersunds FK kryssade till slut i mötet med slutresultatet 1-1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan