IFK Göteborg – Östersunds FK 2/11, odds, speltips, stream

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för IFK Göteborg – Östersunds FK
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta IFK Göteborg – Östersunds FK i 2/11

IFK Göteborg möter Östersunds FK med start 19:00 den 2/11 i Allsvenskan.

IFK Göteborg – Östersunds FK speltips

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram speltips som du kan satsa på. Odds tips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis spelar på vårt IFK Göteborg – Östersunds FK speltips. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att satsa på på andra möten än IFK Göteborg – Östersunds FK.

Tabell
Lagens form
Lagens statistik i Allsvenskan

Målstatistik för IFK Göteborg och Östersunds FK

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Allsvenskan så har IFK Göteborg ett genomsnitt på 1,50 per match, på totalt 6 matcher. Under säsongen som har gått har IFK Göteborg släppt in totalt 2 mål på 6 matcher som laget spelat på hemmaplan i Allsvenskan, det innebär att IFK Göteborg släppt in 0,33 mål per match i snitt.

Under denna säsongen i Allsvenskan har IFK Göteborg gjort totalt 20 mål på 12 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 1,67 mål per match. Under den gångna säsongen har IFK Göteborg ett facit med 12 insläppta mål på de 12 matcher som spelats i ligan. I snitt har IFK Göteborg släppt in 1,00 mål per match.

Östersunds FK har ett snitt på 0,50 gjorda bortamål i Allsvenskan på de 6 bortamatcher man spelat under säsongen. Östersunds FK har på de 6 bortamatcher man spelat i Allsvenskan släppt in 10 mål och har ett snitt på 1,67 insläppta mål per match.

Offensivt har Östersunds FK gjort 1,08 mål per match i Allsvenskan på de 12 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Östersunds FK släppt in 1,50 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 12 matcher som har spelats.