Sirius – IFK Göteborg 22/7, odds, livestream, speltips

Sirius
vs
IFK Göteborg
3 – 2 2018-07-22 18:30 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Sirius – IFK Göteborg
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-07-22 17:26:44. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Sirius är i en prekär situation när man ligger sist i allsvenskan med fyra poäng upp till Trelleborg över sträcket med en match mer spelad. Nu möter man IFK Göteborg, som inte levt upp till sina egna förväntningar och som just nu ligger på en tolfte plats. Formen för respektive lag är lite upp och ner. Båda vinner ungefär varannan match och förlorar således varannan. I vårt speltips väljer vi att spela på bortalaget. Vi spelar tvåan hos Unibet till oddset 2,35. 

Sirius behöver poäng

Sirius ligger sist i allsvenskan med åtta poäng efter 14 spelade matcher. Man har två registrerade segrar under säsongen och två oavgjorda. Det innebär alltså att man totalt förlorat 10 matcher så här långt. Givetvis är det för mycket och laget riskerar att åka ur om inget drastiskt händer. Förvisso vann man mot Brommapojkarna i en viktig bottenmatch senast och bröt därmed en svit på 11 matcher utan seger.  Nu väntar IFK Göteborg och Dalkurd gånger två i fyra ytterst viktiga matcher för bottenlaget. Kan man bygga på segern senast och ta ytterligare poäng här så finns möjligheten att börja titta uppåt i tabellen.

IFK Göteborg måste hålla sig kvar

Göteborg var modiga i sitt väl av tränare inför säsongen när man valde att plocka in oerfarne Poya Asbaghi som tränare. Det gjorde man med motivet att förändra både hur man spelar på planen och hur man väljer att hantera det som händer utanför planen. Denna första säsong är mycket viktig för klubben i detta omläggningsarbetet och det hade varit en grov missräkning om laget åkte ur allsvenskan. Nu ligger man på 12:e plats och har sex poäng ner till sträcket. Kan man lyckas vinna båda mötena med Sirius och även matchen mot Brommapojkarna så har man åstadkommit mycket i det arbetet. Formen är inte helt god då man hade fem raka utan seger innan man lyckades vinna senast mot Örebro med 2-0. I den matchen blev man hjälpt av ett tidigt rött kort för Örebro.

Speltips - Gästerna vinner

Göteborg har precis brutit en negativ svit och siktar på att utöka antalet vinster framöver. Sirius är mer jämna i botten efter blott två segrar på hela säsongen. I vårt speltips väljer vi att spela på bortalaget. Vi spelar tvåan hos Unibet till oddset 2,35.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-07-21 00:42:55

Matchen är tippad av

Sirius - IFK Göteborg odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Sirius - IFK Göteborg i Allsvenskan så talade spelbolagens odds för en seger till IFK Göteborg och Betser gav då det bästa oddset till 2.65 gånger pengarna.

Sirius utgick med seger i det senaste mötet mot IFK Göteborg

Matchen slutade med en seger till Sirius med 3 mål mot 2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan