Kalmar FF – IFK Göteborg 4/8, odds, streaming, speltips

Kalmar FF
vs
IFK Göteborg
2 – 1 2018-08-04 17:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Kalmar FF – IFK Göteborg
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-08-04 15:31:47. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Ett krisande Kalmar tar emot ett IFK Göteborg vara resultat gått upp och ner som en berg- och dalbana hela säsongen. Kalmar har problem med att de inte vinner och har bara en seger efter uppehållet. Den kom mot IFK i Göteborg för en månad sedan. IFK har inte fått till det denna säsongen, men har nytt lag och ny tränare så man får låta det ta lite tid. Deras säsongsmål får vara att klara biljetten för allsvenskt spel nästa år. I vårt speltips väljer vi att spela på att bortalaget vinner. Vi spelar tvåan hos Unibet till oddset 3,65.

Kalmar utan Bergstrand

Det är ett Kalmar som inte vunnit på en månad. Man har tre raka förluster och tränaren Nanne Bergstrand är sjukskriven av okänd anledning på obestämd tid. Nu är det dags för assistenterna Henrik Rydström och Jens Nilsson att kliva fram och vända den negativa trenden. Under vårsäsongen överraskande man positivt och var med i andra änden av tabellen, men efter upprepade förluster så ser läget annorlunda ut för smålandslaget. På de nio senaste matcherna så har man en seger och en oavgjord, resten förluster. Nu ligger man på nedre halvan med åtta poäng ner till sträcket.

IFK är för ojämna

Under stora delar av säsongen har man blandad och gett. En seger följer på en förlust och tvärtom. Formen har varit jämn på det viset att man sällan vinner två i rad, har hänt en gång i årets allsvenska, eller förlorar fler i rad, man hade fyra raka utan seger i maj. Så det verkar vara ett tydligt mönster för laget i år. En spelare som dock imponerat på sistone är islänningen Elias Mar Omarsson, som satte alla tre målen i segern mot Brommapojkarna senast. Sen är det väl också ett bra tillfälle att möta Kalmar då de har problem i laget och med formen just nu.

Speltips - IFK vinner borta

Det hör inte till vanligheterna att Göteborg vinner på bortaplan. Senaste segern utanför Göteborg kom när man var i Malmö 7 maj och tog en överraskande seger. Men nu har Kalmar problem som vi avhandlat ovan och det är anledningen till att vi, i vårt Speltips, väljer att spelar på en bortaseger. Vi spelar tvåan hos Unibet till oddset 3,65.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-08-02 23:56:18

Matchen är tippad av

Kalmar FF - IFK Göteborg odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Allsvenskan mellan Kalmar FF och IFK Göteborg så var Kalmar FF oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 2.12 gånger pengarna på Kalmar FF som vinnare.

Kalmar FF utgick med seger i det senaste mötet mot IFK Göteborg

Mötet mellan Kalmar FF och IFK Göteborg slutade med en 2-1 seger till Kalmar FF.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan