Hammarby – Östersunds FK 9/7, odds, live stream, speltips

Hammarby
vs
Östersunds FK
1 – 2 2018-07-09 19:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Hammarby – Östersunds FK
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-07-09 18:15:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Hammarby hade en utmärkt vår-säsong och leder alltjämt allsvenskan efter 11 spelade matcher. Östersund säsong har hittills kantats av problem med en ordförande misstänkt för ekonomiska oegentligheter, en tränare som flyttat och nu börjar även lagets nyckelspelare att röra på sig. Just nu parkerar man på en sjunde plats i tabellen. I vårt speltips väljer vi att spela på det mer harmoniska Hammarby. Vi spelar ettan hos Super Lenny till oddset 2,15.

Hammarby har skadebekymmer

Laget har presterat över förväntan hittills. Framför allt är det offensiven som fungerat väl och man har producerat 25 mål framåt redan efter 11 matcher. Bäst har Jiloan Hamad varit med 6 mål och 5 assist. Under sommaruppehållet har man dock tappat en av sina målskyttar när Pa Amat Dibba lämnat för spel i kinesiska ligan. Han var ingen startapelare men gjorde ändå 7 mål på de 10 matcher han spelade. helt klart blir det en förlust för laget. Dessutom har man en del skadeproblem med målvakten Johan Wiland, backarna Björn Paulsen och Simon Sandberg, mittfältarna Erkan Zengin och Kennedy Bakirciuglu borta. Offensivt har man täckning med Muamer Tankovic, Nikola Djurdjic och Jiloan Hamad men defensivt ser det lite knepigare ut.

Östersund har tappat Potter och Sema

För Östersunds del handlar mycket om att få en bra start för den nya tränaren Ian Burchnall. Han tar över efter den framgångsrike Darren Potter som, likt sin namne Harry, utverkat magi i Östersund under lång tid. Det är hans förtjänst att laget spelar i allsvenskan överhuvudtaget. Dessutom tappar man en av sina bästa spelare i Ken Sema, han flyttar till Premier League och Watford. Vidare så är bäste målskytten Saman Ghoddos på förlängd ledighet efter VM-spel med Iran.

Speltips - Hammarby är starka hemma och vinner

Hammarby har bara förlorat en match hemma på Tele2 arena sedan starten av ligan. Östersund har varit ojämna i sitt spel och har dessutom både ny tränare och manfall ifrån startelvan sedan våren. I vårt speltips väljer vi att spela på hemmalaget. Vi spelar ettan hos Super Lenny till oddset 2,15.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-07-07 01:03:16

Matchen är tippad av

Hammarby - Östersunds FK odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Allsvenskan mellan Hammarby och Östersunds FK så höll spelbolagen Hammarby som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 2.10 hos Betser.

Östersunds FK utgick med seger i det senaste mötet mot Hammarby

Matchen slutade med en seger till Östersunds FK med 2 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan