Bet-at-home sänder Wimbledon-finalen livestream

Så var det dags för herrarnas final i Wimbledon och överraskande nog är det Roger Federer och Andy Murray som möts. Murray som aldrig tidigare vunnit en Grand Slam-titel och Federer som senast tog en Grand Slam-titel 2010 och som blir ny världsetta om han vinner finalen.

Wimbledon-finalen mellan Federer och Murray startar vid 15:00 idag. Inte helt oväntat är Roger Federer favorit till oddset 1,40 gånger pengarna hos Bet-at-home.

Nu när England inte nådde några framgångar i Fotbolls-EM är det många britter som istället ställer sitt hopp till skotten Murray. Han har ännu inte tagit någon Grand Slam-titel och har tidigare endast nåt kvartsfinal i Wimbledon-turneringen. Därmed är intresset rekordstort i Storbritannien för denna final.

Som sagt är Federer klar favorit att vinna finalen och har mycket rutin i dessa sammanhang med 16 Grand Slam titlar, varav sex är från Wimbledon-turneringen. Ett spel på Murray som vinnare av finalen ger därmed relativt höga 2,70 gånger pengarna hos Bet-at-home.

Så ser du Wimbledon-finalen livestream helt gratis

Bet-at-home kommer att sända finalen via en stream på deras webbplats. Och för att du ska få tillgång till streamen och se finalen live så skapar du helt enkelt ett konto hos bolaget, vilket du kan göra helt gratis. Det tar inte lång tid innan du kan komma igång och få tillgång till finalen.

Som alltid så erbjuder Bet-at-home även möjligheten att livebetta på finalen. Mycket intressant just för tennismatcher då det kan svänga fort i matchen.

Gå till Bet-at-home för att se finalen livestream

Matchodds 1-2

Federer R. – Murray A. 1,40 – 2,70

Vem vinner första set?

Federer R. – Murray A. 1,50 – 2,20

Hur många set kommer det att spelas? (5 set)

3 Sets – 2,35
4 eller fler Sets – 1,40

Spela hos Bet-at-home

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 juli, 2012