Dagens möten i Elitserien och HockeyAllsvenskan

Efter en mycket spännande omgång i VM-kvalet så har vi flera intressanta möten i Elitserien och Hockeyallsvenskan att se fram emot i kväll. Som bland annat det heta mötet mellan HV 71 och Färjestad och toppmötet i HockeyAllsvenskan mellan Leksand och BIK Karlskoga.

Vilken av de tre topplagen HV 71, MODO och serieledande Brynäs tror du kommer att leda serien efter kvällens möten? Bwin håller i alla fall Brynäs som favorit att behåll sin serieledning efter mötet hemma mot AIK till låga 1,45 gånger pengarna.

Men för de övriga två lagen HV 71 och MODO så väntas det bli jämna möten att följa, i alla fall om man kolla på oddsen. Och i supermötet mellan rivalerna HV 71 och Färjestad kan vad som helst hända. Dock är det hemmalaget HV 71 som är favorit till oddset 2,10 hos Bwin.

Här hittar du oddsen för dagens omgång av Elitserien

Skapa ett konto hos Bwin och se Elitserien livestream i tre månader – gratis

Är du intressera av att se Elitserien livestream? Skapa då ett konto hos Bwin och du får CSports i tre månader, helt gratis.

Skapa ett konto hos Bwin för att se Elitserien livestream – gratis

Toppmöte i Hockeyallsvenskan

Även HockeyAllsvenskan bjuder på dramatik i kväll när bland annat topplagen Leksand och BIK Karlskoga ska göra upp. Vinnaren av det mötet tar också plats i toppen av serien och tittar man på oddsen är det föga förvånande att hemmalaget Leksand är favorit i mötet.

Sen är frågan om Malmö kan komma igen efter den dystra och dåliga starten av serien. I nuläget ligger man på en 11:é plats i serien med endast 13 poäng. Och i kväll möter man Örebro, borta, med oddsen emot sig.

Här hittar du oddsen för dagens omgång av HockeyAllsvenskan