Europa League: Se semifinalerna livestream

  • 100% i bonus upp till 100 kr
  • Omsättningskrav 3x, minst odds 1.70
  • Läs mer om Bwin
  • Schyssta bonusvillkor
  • Roliga erbjudanden
  • Stort oddsutbud med över 90 sporter

Veckan har bjudit på två högklassiska semifinaler i Champions League och ikväll har du fortfarande chansen att se högklassig fotboll när semifinalerna i Europa League ska avgöras. Två möten som du kan se livestream hos CSports.

Ikväll ska finalisterna i Europa League utses när Valencia – Atlético Madrid och Athletic Bilbao – Sporting Lissabon möts i två spännande bataljer. Två matcher du kan se livestream hos CSports. Just nu har du möjlighet att ta del av två intressanta erbjudanden så att du kan se matchen livestream hos CSports.

Här hittar du oddsen för dagens möten

Bwin bjuder på CSports i tre månader till alla nya medlemmar

Först och främst så bjuder Bwin dig på CSports tre månader om du blir medlem hos spelbolaget just nu och spelar för minst 200 kronor.

Bli medlem hos Bwin

Få CSports för endast 199 kronor i månaden

Om du redan är medlem hos spelbolaget så kan du fortfarande ta del av ett trevligt erbjudande som CSports själva bjuder på så att du kan se dessa högklassiska matcher, och mycket mer därtill, för en skälig peng. Därmed bjuder CSports på hela sitt utbud för endast 199 kronor i månaden, fram till och med juli.

Ta del av erbjudandet hos CSports

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 april, 2012