Final i Körslaget

Helgen bjuder i vanlig ordning på underhållning i både Let?s Dance och Körslaget. Och i det senare är det dags för final. Team Segerstedt från Uddevalla möter Team Hedlund från Bollnäs.

Enligt oddsen blir kampen mycket jämn i finalen i Körslaget. Den tidigare storfavoriten Robert Wells uttåg för ett par veckor sedan öppnade upp kampen om segern, vilket också märks på oddsen.

Hos :Ladbrokes är Team Segerstedt knapp favorit och ett spel på Uddevallakören ger 1,72 gånger pengarna tillbaka. Ett spel på Team Hedlund ger 2,00.

Graaf tvingades lämna Let´s Dance
Som uppladdning till lördagens final i Körslaget kan kanske fredagens Let?s Dance passa. Tävlingen drabbades av ett andra avhopp i veckan då en av favoriterna, Magdalena Graaf, lades in på sjukhus på grund av en blödning i huvudet.

Graaf mår enligt uppgift bra efter operationen men något mer dansande i Let?s Dance blir det inte för den här gången. Hon kommer inte heller att ersättas vilket innebär att de övriga deltagarna kan andas ut inför fredagen då inger par kommer röstas ut.

Favorit att vinna Let’s Dance är Laila Bagge. Här hittar du oddsen på Let?s Dance.