Fullträff: Det nya spelet hos Svenska Spel – kolla in den första kupongen

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Fullträff - veckans omgång och kupong

Svenska Spel släppte idag den första kupongen på det nya spelet Fulträff. Vi går igenom hela kupongen med de 13 matcherna som ska tippas och hur spelet går till.

Svenska Spel Sport & Casino lanserade idag den första kupongen på deras ny poolspel som de kallar för Fullträff. Kuponger kommer att släppas regelbundet varje vecka och ofta med matcher från Stryktipset. På Fullträffen ska du dock inte tippa 1X2-ugången av varje match, som på Stryktipset, istället ska du försöka att sätta rätt antalet mål i varje match, från 0-7 mål eller fler.

På Fullträff så bettar du för att vinna riktigt stort där vinstpotten för 13 rätt är alltid minst 50 miljoner kronor, som till och med växer för varje spelare som deltar.

Den första kupongen kommer att avgöras på lördag den 1 oktober med spelstopp 15:59. Se nedan för alla matcherna på den första kupongen. Mycket engelsk fotboll med inslag av Ligue 1, La Liga, Bundesliga, Serie A och Allsvenskan.

Till Fullträff

Fullträff kupong 1 – spelstopp 1:a oktober

1. Liverpool – Brighton

2. Crystal Palace – Chelsea

3. Fulham – Newcastle

4. Southampton – Everton

5. Bournemouth – Brentford

6. West Ham – Wolves

7. Inter – Roma

8. Empoli – Milan

9. Sevilla – Atletico Madrid

10. Mallorca – Barcelona

11. Paris SG – Nice

12. Degerfors – Djurgården

13. Werder Bremen – Mönchengladbach

Till Fullträff

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 september, 2022