Helgens underhållningsodds

Körslaget rullar vidare och Let?s Dance drar igång och intresset för de båda programmet är som vanligt stort bland svenskarna, och så även hos spelbolagen som håller Team Wells som favorit i Körslaget och ett gäng tjejer i Let?s Dance.

Team Robert Wells från Falkenberg har varit favorit sedan Körslagets andra säsong startade på annandag jul och när den tredje elimineringen nu närmar sig är har oddsen på Wells sjunkit ytterligare.

Ett spel på Team Wells som segrare i Körslaget ger runt 1,40 hos spelbolagen, medan de två huvudutmanarna Erik Segerstedt, Uddevalla och Hanna Hedlund, Bollnäs, ger från 4 ggr pengarna och uppåt, beroende på spelbolag.

Hittills har Team Frazier, Sundsvall och Team Räisänen, Göteborg åkt ur Körslaget. På lördag gör Team Carlsson, Borås dessa båda sällskap om spelbolagen får rätt.

Nästa kör att lämna Körslaget – odds från :Expekt:
Magnus Carlsson – 2,25
Nanne Grönvall – 3,25
Erik Segerstedt – 4,50
Hanna Hedlund – 4,50
Robert Wells – 20,00

Let?s Dance premiär på fredag

På fredag är det som bekant även premiär för den fjärde upplagan av Let’s Dance. Tävlingen innehåller ingen lika klar favorit som Körslaget, men får man tro oddsen kommer kampen främst att stå mellan tjejerna.

Magdalena Graaf är knapp favorit före Laila Bagge och Isabella Löwengrip. Ett spel på Magdalena Graaf, som dansar med Daniel da Silva, ger runt 4 gånger pengarna. Laila Bagge, med danspartnern Tobias Wallin ger runt 5,50 medan Isabella Löwengrip och dansaren Jonathan Näslund betalar runt 7,50 som vinnare av Let?s Dance.

:Betsson:, :Expekt: och :Ladbrokes: är några av spelbolagen som erbjuder spel på Let´s Dance och Körslaget.