Inför AIK – PSV Eindhoven

  • 100% i bonus upp till 100 kr
  • Omsättningskrav 3x, minst odds 1.70
  • Läs mer om Bwin
  • Schyssta bonusvillkor
  • Roliga erbjudanden
  • Stort oddsutbud med över 90 sporter

Även om det ser mycket tung ut för AIK inför kvällens möte i Europa League, mot PSV Eindhoven, har man fortfarande möjlighet att ta sig vidare till slutspelet. Men då krävs det med all sannolikhet en vinst i kvällens mot den holländska ligatvåan.

Matchstart: 19:00
TV: Tv4 Sport
Livestream: CSports

Det ser inte bättre ut än att AIK kommer att få det svårt, trots hemmaplan, mot det holländska storlaget PSV i kvällen Europa League. Även om AIK fick med sig en poäng i bortamötet, och var på väg att skrälla, så tror inte spelbolagen på att AIK kan upprepa sin bedrift eller överraska med en vinst. Ett spel på AIK som vinnare ger höga 5,25 gånger pengarna hos bwin och är det spelbolag som ger det högsta oddset i nuläget.

Viktigt att vinna för båda lagen

AIK har det tufft i sin grupp. Med bara en poäng på tre spelade matcher är man i princip piskade att vinna, speciellt eftersom man har lag som Napoli kvar att möta som även de är behov av poäng.

AIK missade både guldchansen i Allsvenskan och plats i nästa omgång av Europa League. Dock stod de för en mycket bra insats i den avslutande omgången mot Malmö FF i söndags. Vilket också var lagets sista Allsvenska match på Råsunda.

En nackdel inför detta möte är att PSV är i akut behov av poäng eftersom Dnipro ha dragit ifrån samtidigt som man har Napoli att fightas med om andra platsen, som det ser ut i nuläget. Dock kommer man att gästa AIK utan den skadade landslagsspelare Ola Toivonen men även utan Jeremain Lens, som gjorde det viktiga 1-1-målet sist lagen möttes.

AIK kommer att kunna ställa upp med en ordinarie elva och har inga skador eller avstämningar att ta hänsyn till.

Skapa ett konto hos bwin och se Europa League livestream

Matchen kan du se livestream hos CSports och skapar du ett konto hos bwin, just nu, och spelar för minst 200 kronor så får du CSports tre månader gratis samt att du har möjlighet att inkassera en bonus på upp till 500 kronor.

Skapa ett konto hos bwin

Här hittar du matchen hos CSports

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 november, 2012